Laat je overtuigen door de geslaagde deelnemers.

Bilal is in 1x geslaagd!
-

Lilith is in 1x geslaagd!
-

Yousef is in 1x geslaagd!
-

Sylvie is in 1x geslaagd en heeft een fijne tijd gehad!
"Ontzettend fijne rijinstructeur, met ontzettend veel geduld en doet alles op het tempo dat jij fijn vind. Heeft nog nooit een les afgezegt, en je kan best met hem lachen of geinen. Ik heb een hele fijne tijd gehad bij deze rijschool en ik ben door al zijn moeite en energie in 1x geslaagd. Ik zou iedereen deze rijschool aanrader"

Davey is in 1x geslaagd en raadt Rijschool Freedom aan!
"in 1 keer geslaagd echt een aanrader voor iedereen die nog voor ze rijbewijs wil gaan maakt goeie afspraken altijd netjes op tijd en geeft goed aandacht daar waar het nodig is"

Ivy is geslaagd!
-

Nada is geslaagd!
-

Karam is in 1x geslaagd!
-

Lennart is zeer tevreden over de lessen en is in 1x geslaagd!
"Mo neemt alle tijd voor je! Echt een goede instructeur bij wie je gegarandeerd in 1x slaagt, net zoals ik!"

Gianluca is in 1x geslaagd!
-

Niels is geslaagd!
-

Iris is in 1x geslaagd en heeft een fijne en leuke tijd gehad!
"Vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Wat heb ik een fijne en leuke tijd gehad bij rijschool Freedom! Ik raad het echt aan iedereen aan om hier te gaan lessen. Mo bedankt voor alle leuke en leerzame lessen!!"

Debora prijst het engelengeduld van de rijinstructeur!
"Mij komt het autorijden echt niet aanwaaien. Dit is één van die dingen die ik gewoon veel heb moeten oefenen. Mo heeft echter een engelengeduld en wil alles wel tien keer uitleggen. Ook helpt het dat de auto lekker soepel rijd, dit is echt een goede lesauto. Zodoende ben ik nu eindelijk bij de derde poging geslaagd. Bedankt Mo voor alle tips, uitleg en rust die u hebt gegeven in het hele gebeuren"

Nourhane is in 1x geslaagd!
-

Maudiene is geslaagd!
-

Dirk is in 1x geslaagd!
-

Oghuzan is geslaagd!
-

Imane is in 1x geslaagd!
-

Melanie is in 1x geslaagd!
-

Amir is geslaagd!
-

Patrick is in 1x geslaagd!
-

Hoedelfa is geslaagd!
-

Oumaima is in 1x geslaagd!
-

Ahmed is geslaagd!
-

Rasim is in 1x geslaagd!
-

Olga is geslaagd!
-

Hassan raadt iedereen aan bij Rijschool Freedom te gaan lessen!
"Ik ben vandaag in 1 keer geslaagd met dank aan rijschool Freedom. Ik wil graag Mohammed bedanken voor alle geduld en de leerzame lessen. Tijdens de lessen heeft Mohammed mij vertrouwen gegeven en heb ik veel kunnen leren, waardoor ik nu mijn rijbewijs in the pocket heb. Ik raad iedereen aan, die nog geen rijbewijs hebben, om zeker bij hem te gaan lessen!"

Dani is geslaagd!
-

Ylva is in 1x geslaagd!
-

Zakaria is geslaagd!
-

Jianda is in 1x geslaagd!
-

Göksenin is geslaagd!
-

Nora is geslaagd!
-

Jordi is geslaagd!
-

Youssef is geslaagd!
-

Mohammed is geslaagd!
-

Corne is in 1x geslaagd!
-

Hafsa is in 1x geslaagd!
-

Parsa is in 1x geslaagd en erg tevreden over de instructeur!
"Mo is een erg ervaren, vriendelijke en kundige instructeur. Hij legt je alles goed en rustig uit en als je onzeker bent over of je een onderdeel goed beheerst dan oefent hij het zo vaak met je totdat je je er zelf zeker van bent dat je het goed kan. Hij zet totaal geen druk op je. Dankzij hem heb ik mijn praktijkexamen in 1 keer gehaald. Bedankt voor alle rijlessen en gezellige gesprekken die we hebben gehad!"

Finny is geslaagd nu jij!
"een gezellige en rustige rij instructeur en goede instructies! Examens worden snel aangevraagd echt top! Ik ben geslaagd nu jij"

Marcello is in 1x geslaagd!
-

Nour was erg onzeker en bang maar de rijinstructeur heeft haar stapje voor stapje begeleid naar haar rijbewijs!
"Allereerst wil ik Mo echt super erg bedanken. Ik heb een hele nare ervaring bij een vorige rijschool en dacht dat het nooit meer goed zou komen, alles moest opnieuw aangeleerd worden. Gelukkig is Mo heel geduldig en legt hij nauwkeurig uit wat de bedoeling is van elke handeling. Ik was zó onzeker en zó bang om te falen in verband met mn vorige ervaring.. gelukkig heeft Mo mij echt toevertrouwd en rustig aan, stapje voor stapje alle handelingen weer opgebouwd op de juiste manier. Ik raad iedereen vanuit de grond van mn hart aan om bij Freedom te lessen! Mo is super vriendelijk, begripvol en heel geduldig! Verder wil ik Mo heel erg bedanken voor alle leerzame lessen, twijfel alsjeblieft niet en schrijf je in! Groetjes, Nour"

Ricardo is in 1x geslaagd!
-

Ebru is geslaagd!
-

Yassine dacht dat het hem niet zou lukken maar door de aanpak van de rijinstructeur is het gelukt!
"Vanaf vandaag mag ik mezelf na de geweldige lessen van Mo een wegpiraat noemen. Vanaf het eerste moment was het heel erg aangenaam om de lessen te volgen. Ik kan me nog mijn eerste les herinneren en dacht dat het me nooit zou lukken... maar het tegendeel is bewezen. Gelukkig waren de lessen helder en werd er met een kritische blik naar me gekeken. Oefeningen werden vaak herhaald, waardoor het steeds aangenamer werd. Daarnaast is Mo zelf ook een fantastisch persoon waarmee je kan lachen en het over de dagelijkse bezigheden kan houden. Het is een aanrader voor ieder ander om zijn lessen bij onze Mo te volgen. DAAROM WIL IK MO BEDANKEN VOOR ALLE TIJD, LIEFDE EN MOEITE DIE HIJ ERIN GESTOPT HEEFT EN TOT SNEL!!! Tuuuutt .... tuuuuuuuutt!!!"

Kim is in 1x geslaagd!
-

Jenna is geslaagd!
-

Sara bedankt de rijinstructeur voor de leerzame lessen!
"Na kei hard strijden en vele lessen, ben ik uiteindelijk geslaagd! Wat een opluchting zeg.. Lessen met Mo waren erg leuk en gezellig maar vooral leerzaam. Mo zorgt ervoor dat je met rust de weg op kan gaan zonder te twijfelen aan jezelf, hoewel ik daar nogal aan het struggelen was, toch is het mij gelukt om mijn rijbewijs te halen. Nogmaals erg bedankt voor alle leuke lessen Mo, eindelijk heb ik jou trots gemaakt!"

Trisha is zeer tevreden over Rijschool Freedom!
"Ik heb vandaag mijn rijbewijs gehaald! Allereerst wil ik Mo van Rijschool Freedom ontzettend bedanken voor alle goede zorgen en je engelen geduld. Mo is een geweldige rij instructeur die je alles leert wat je nodig hebt om je rijbewijs te halen. Mo stelt je op je gemak en laat je fouten maken. De lessen zijn logisch opgebouwd en beginnen rustig waardoor je niet het gevoel hebt dat je moet overhaasten. Mo laat je eerst kennis maken met het beheersen van de auto en neemt hier rustig de tijd voor. Wanneer je zo ver bent ga je stap voor stap meer leren. Mo is duidelijk en zegt je eerlijk waar je verbeterpunten liggen, hierdoor weet je waar je aan toe bent. Fouten maken mag, ook al maak je ze 10 keer opnieuw. Ook geeft Mo altijd complimenten als je iets goed doet! Daarnaast is het nooit ongezellig in de auto. Mo is geïnteresseerd en vertelt over zijn eigen ervaringen. Er mag gelachen worden tijdens het lessen waardoor er altijd een hele relaxte sfeer is. Mo is altijd op tijd en flexibel bij het inplannen van de lessen. Hij denkt met je mee en plant samen een moment in. Wil je op je eigen tempo je rijbewijs halen, zelfvertrouwen krijgen tijdens het rijden en lessen bij een super goede en relaxte rij instructeur? Kies dan zeker voor Mo van Rijschool Freedom!"

Karam is in 1x geslaagd!
-

Alle beoordelingen kan je terugvinden op de Facebook pagina van Rijschool Freedom.