Laat je overtuigen door de geslaagde deelnemers.

Mitchell vond de sfeer goed en bedankt de instructeur!
"Ik heb vandaag me rijbewijs gehaald na 2 x door de goede lessen van rijschool freedom. Mo is een goede instructeur en raad iedereen aan om bij hem te gaan lessen, hij heeft veel geduld met mensen en als je een foutje maakt leg mo het goed uit hoe je dat dan beter kan doen. Ik wil mo bedanken voor zij goede adviezen want dat heeft me goed geholpen bij het afrijden buiten dat was er altijd een goede sfeer in de auto. Mo bedankt"

Aneira is in 1 keer geslaagd en was blij met de lessen!
"Vandaag in 1 keer geslaagd! Mo is een geweldige instructeur, aardig, rustig, en erg geduldig. Alles wat hij uitlegt is duidelijk. Hartstikke bedankt voor de goede lessen. Ik raad deze rijschool zeker aan!"

Chantal is dankbaar voor de goede lessen en hulp!
"Ik heb gister mijn rijbewijs gehaald!! Ik wil Mo bedanken voor alle goede lessen die ik heb gevolgd, elke les die ik volgde bij Rijschool Freedom was heel erg leerzaam! Door zijn manier van lessen kreeg ik steeds meer vertrouwen in het rijden, waardoor ik eindelijk ook mijn rijbewijs op zak heb. En elke les had ik steeds meer zin om te rijden! Je leert op een vriendelijke maar ook zeer leuke manier hoe je kan auto rijden. Mo is iemand die er alles voor doet om jou te laten slagen, de inzet van hem is heel erg motiverend, en wanneer je fouten maakte stond hij altijd voor je klaar om die fouten goed aan te pakken en te verbeteren. Ik heb meer ervaring en inzichten gekregen in het rijden door hem en raad rijschool Freedom ook zeker aan! Nogmaals bedankt voor alles!!!"

Mazouzi vond de feedback constructief en geeft haar complimenten!
"Ik heb vandaag mijn rijbewijs gehaald. Mijn complimenten voor rij-instructeur Mo! Ik heb de afgelopen periode met veel plezier les van hem gehad, Mo is een betrokken, geduldige leraar en houdt je vorderingen/behalen van je leerdoelen goed in de gaten. Feedback geeft hij constructief en opbouwend. Absolute aanrader als je op zoek bent naar een goede rij-instructeur. Bedankt Mo."

Marjolein had zo haar rijbewijs in de pocket!
"Mohammed maakt een persoonlijk plan op maat, waardoor je net als ik het rijbewijs zo in de pocket hebt!!!"

Amira vond de lesopbouw fijn en had al snel haar rijbewijs te pakken!
"Heb zelf niet lang hoeven lessen bij mo, alle lessen zijn leerzaam en hij brengt het op de juiste manier, kalm en hij dringt goed door bij je. Wat ik ook fijn vond was de lesopbouw, halverwege het theorie uitleg om even bij te kunnen komen en het verbeteren ervan erna. Super bedankt voor de lessen, mijn dag kan niet meer stuk na me rijbewijs!"

Esma heeft na de leuke lessen in 1x haar rijbewijs gehaald!
"Ik heb vandaag in 1x mijn rijbewijs gehaald, ben super blij! Heel erg bedankt voor de leerzame, maar ook de leuke lessen Mo! Ik ga rijschool Freedom zeker aanraden aan mijn vrienden en familie. Heel erg bedankt Mo!"

António heeft met veel plezier gereden!
"Top rijschool! Heb met heel veel plezier bij Mo gereden. Zijn uitleg was heel duidelijk en je voelt je al snel op je gemak, vooral met al zijn ervaring in het vak en het op een goede manier overbrengen heeft mij enorm geholpen. Heel erg bedankt voor de samenwerking, geduld en succes met alles!!"

Alison gaat de gezellige rijlessen missen!
"Vandaag mijn rijbewijs gehaald met hulp van de goeie en rustige lessen van Mo!! Ik ga de gezellige lessen missen!"

Susanne voelde zich vanaf het begin totaal op haar gemak!
"Afgelopen dinsdag mijn rijbewijs gehaald door de goede rijlessen van rijschool Freedom. Ik heb mij vanaf de proefles tot het laatste uurtje les totaal op mijn gemak gevoeld bij Mo Ik ben al wat ouder dan de gemiddelde leerling en ook voor de wat oudere leerling is de rijschool een aanrader. Fouten maken mag en ook al heb ik regelmatig de auto geweld aangedaan Mo bleef altijd rustig en vriendelijk! Lessen zijn logisch opgebouwd en hierin heb je zelf ook inspraak. Je kunt lessen op de tijd die jou het beste uitkomt en word altijd op tijd opgehaald. Kortom wil je kwaliteit, rust en gezelligheid voor een zeer betaalbare prijs dan zou ik zeker overwegen voor rijschool Freedom te kiezen"

Aaricia heeft lang getwijfeld maar gaf niet op en heeft nu haar rijbewijs!
"Mo is geweldige rijinstructeur! Vooral bij mij had hij eindeloos geduld. Mijn zicht is extreem slecht en we hebben een tijdje getwijfeld of het ooit zou lukken, maar Mo gaf niet op en kwam met allemaal tips waardoor het langzaam maar zeker beter ging. Vorige week geslaagd voor mijn rijexamen en ik raad deze rijschool echt bij iedereen aan!"

Haitham kan je ook Rijschool Freedom aanbeleven!
"Ik ben vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij Mo van rijschool Freedom. Een goede en geduldige instructeur, behulpzaam en flexibel. Hij geeft goede en duidelijke instructies, al met al een prima rijinstructeur die ik zeker kan aanbevelen."

Rachelle heeft de echte vrijheid tijdens het rijden ervaren!
"De naam van rijschool Freedom zegt meer dan alleen de vrijheid die je hebt na het halen van je rij-examen. Ook tijdens de lessen heb je veel vrijheid. Je kunt namelijk zelf je eigen tempo bepalen, de Rijschool heeft een flexibel rijlesrooster en daarbij zijn verschillende ophaal- en afzetpunten geen probleem. Met mijn instructeur Mo heb ik een gezellige tijd gehad. De vele leuke gesprekken, discussies, maar ook het luisteren van muziek op de radio, zorgde voor een relaxte sfeer. Zo haal je dus met vrijheid en plezier je rijbewijs!"

Mourad is in 1x geslaagd voor zijn rijbewijs!
"Dankzij Freedom ben ik 1x keer geslaagd voor me rijbewijs FREEDOMMM BESTEE RIJSCHOOLL TOT NU SCHRIJF GELIJKK IN VOOR JE RIJBEWIJSS!!!"

Melvin was al klaar in 2 maanden tijd!
"Mo is een hele rustige en aardige instructeur. Hij heeft mij goed doorheen geholpen in nog geen 2 maanden tijd. Hij heeft tijd voor je, legt rustig uit en het is altijd gezellig bij hem in de auto. Mo ik hoop dat er nog velen van jou kunsten kunnen genieten en zeker slagen. Je was top! Dankje wel voor de leerzame en geweldig lessen!"

Gurbi heeft veel van de instructeur geleerd!
"Rijlessen bij Rijschool Freedom vondt ik duidelijk en goed ik heb veel van mijn rij instructeur geleerd. Als je gewoon je best doet en er voor gaat en goed luisterd naar instructeur dan zal alles goed komen. Rijschool Freedom is zeker een aanrader om je stappen te maken tot je rijbewijs !"

Whiyounna vind Rijschool Freedom een echte aanrader!
"Freedom is me uitstekend bevallen. Je krijgt les van een erg vriendelijke rij-instructeur. Hij legt alles heel rustig en duidelijk uit, met vragen kan je ook altijd bij hem terecht. In de auto voel je je erg op je gemak, de auto is ook altijd netjes onderhouden. Je kan altijd bij rijschool Freedom terecht, ook de tijden waarop je wilt lessen zijn goed bespreekbaar. Je wordt tijdens het rijlessen stap voor stap begeleid, dat levert zeker goed resultaat want ik was in 1 keer geslaagd! Rijschool Freedom is een echte aanrader!!"

Samira heeft haar achterstand snel kunnen verhelpen door goede lessen!
"Rijschool Freedom heeft mij erg goed geholpen, ik heb mijn achterstand snel kunnen verhelpen door zijn goede lessen. Zeker een aanrader!"

Gerard is het bewijs dat het nooit te laat is om je rijbewijs te halen!
Rijschool Freedom is een absolute aanrader, ook voor mensen die (zoals ik) op een later moment in hun leven besluiten om tóch nog het rijbewijs te behalen. De lessen van Mo de rijinstructeur zijn erg goed, maar vooral de manier waarop alles door hem wordt uitgelegd is gefocust op het snel en goed behalen van je rijbewijs. Opvallend daarbij is dat je, behalve leert de auto goed onder controle te krijgen, ook gewerkt wordt aan optimaal verkeersinzicht. Je staat dus nooit voor verrassingen wanneer je in een moeilijke verkeerssituatie komt; je weet gewoon hoe je ook (schijnbaar) ingewikkelde verkeerssituaties snel en slagvaardig kunt beoordelen. Wanneer je zeker wilt weten dat je goed leert autorijden (en daarmee veilig rijdt maar vooral ook snel slaagt), is het volgen van je rijopleiding bij Rijschool Freedom de beste beslissing die je kunt nemen, geloof me!

Fergermine is in één keer geslaag en heeft een geweldige tijd achter de rug!
Ik heb een geweldige en leuke tijd gehad met mo. Veel gelachen maar ook heel veel geleerd. Mo heeft veel geduld en een groot hart om zijn leerlingen te laten slagen. Vandaag ben ik ook in 1x geslaagd bij mo. Ik zou het bij geen ander rijschool gedaan hebben dan bij rijschool freedom omdat Mo geduld heeft en goed zijn leerlingen begeleid en het lachen erbij pluspunt! Ik wil Mo bedanken voor de leuke en leerzame tijd. Zonder hem was het me niet gelukt. DANKJEWEL MO! Veel succes verder met je andere leerlingen. Tuut tuut! hier kom ik.

Suzanne voelde zich altijd op haar gemak en geeft ons vijf sterren!
Gisteren geslaagd voor mijn rijbewijs! Rijschool Freedom is zeker een aanrader. De lessen zijn duidelijk en hebben een goede opbouw. Ik heb me altijd erg op me gemak gevoeld tijdens de lessen. Bedankt voor de leuke en vooral leerzame tijd. Ik zeg 5 sterren!!

Diederik vind de kosten bijzonder laag en zal het lessen gaan missen!
De lessen bij Mo waren altijd weer even gezellig. Het klikte tussen ons meteen vanaf de proefles. Mo is rustig en geduldig, en dat is precies wat je nodig hebt om het vak te leren. We hadden altijd goede gesprekken en je was altijd geïnteresseert in mij. De kosten zijn bijzonder laag en je was steeds weer keurig op tijd. Kortom: bij rijschool Freedom slaag je niet alleen in 1x.. je doet er ook een ervaring op voor de rest van je leven. Bedankt Mo, ik zal het missen.

Lucie heeft hard gewerkt voor haar rijbewijs en is in één keer geslaagd!
"Bedankt Mo voor je geduld. Mooie ervaring zeker. Van niveau 0 naar 10. Het is een wonder."

Ook Carmen is in één keer geslaagd en vond de begeleiding goed!
"Rijschool Freedom is een hele goede rijschool. Fijne sfeer en goede begeleiding. Ook ik heb mijn rijbewijs in 1x gehaald! Mede dankzij Mo! Bedankt voor alles!"

Samantha vind de instructeur duidelijk die zorgt voor een goede opbouw!
"Rijschool Freedom is een goede rijschool. De instructeur is duidelijk en zorgt voor een goede opbouw in de lessen."

Jan-Rens vond de lessen uitstekend en is in één keer geslaagd!
"Bij rijschool Freedom heb je uitstekende lessen tegen een lage prijs, een rustige sfeer in de auto en een goede instructeur die weet waar hij mee bezig is. Kortom: garantie voor slagen! Zeker een aanrader!"

Meike vind dat de lessen van goed niveau zijn!
"De rijlessen van rijschool Freedom waren erg leerzaam en leuk! Zojuist geslaagd en heb alles in 1x gehaald! Van het begin tot het einde goede begeleiding en adviezen gekregen. De lessen zijn van goed niveau en alles wordt goed opgebouwd. Kortom, zeker een aanrader!"

Francisca vond de manier van rijden veilig en gezellig!
"Eindelijk na zolang wachten mijn rijbewijs in 1 keer gehaald dankzij Mo! Je bent een held! Goede opbouw van de lessen en af en toe streng maar rechtvaardig. Hij leert je op een veilige manier rijden in het verkeer en is erg gezellig om mee te lessen. Hij laat je je fouten inzien zodat je weet wat je doet, maar geeft ook complimenten als iets goed gaat. Zolang je zelf gemotiveerd bent om te leren en te doen is de kans heel groot dat je bij Mo in 1 keer je rijbewijs haalt. Bedankt voor alles Mo!!!"

Kimberly vind de lessen betaalbaar en de uitleg uitstekend!
"Rijschool Freedom is een super goede rijschool! De lessen zijn betaalbaar en de uitleg is uitstekend! Ik ben in 1 keer geslaagd!! Mo bedankt voor je uitleg en geduld"

Mariska vind de opbouw van de lessen goed!
"Rijschool Freedom is een super goede rijschool die ervoor zal zorgen dat je, door de goede opbouw van de lessen, zo snel mogelijk en met veel plezier je rijbewijs haalt!"

Patrick raad iedereen Rijschool Freedom aan!
"Dankzij Rijschool Freedom heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald. De rijinstructeur liet mij op m'n gemak voelen en was ook heel geduldig tijdens de rijlessen. De begeleiding van de rijschool is mij dus zeer goed bevallen. Wil jij jouw rijbewijs behalen op een leuke manier? Ga dan bij Rijschool Freedom langs!"

Rilana is helemaal tevreden!
"Veel geleerd tijdens de leerzame lessen, en in 1 keer geslaagd voor mn rijbewijs. Helemaal tevreden over en zeker aan te raden!"

Carolien vind de instructeur een goed mens met eindeloos geduld!
"Mo heeft mij met eindeloos geduld autorijden geleerd. Een geweldig goeie instructeur en goed mens. Dank je wel mo. Als je onzeker bent en wilt leren autorijden moet je bij mo zijn. Ga zo door mo."

Rachel vond de opbouw en begeleiding uitstekend!
"Afgelopen week in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs!!! Dit heb ik allemaal te danken aan de goede en duidelijke lessen van Rijschool freedom! Ik kan het iedereen aanraden om hier te gaan lessen!! De opbouw en begeleiding op weg naar je rijbewijs is uitstekend! Daarbij zijn de rijlessen ook nog eens erg leuk! al met al nooit spijt gehad van mijn keuze voor deze rijschool."

Iris is zeer tevreden!
"Ik ben dit jaar geslaagd voor mijn rijbewijs door een goede rij-instructeur Mo en ik ben in 1 keer geslaagd. Ik zou zeggen als je je rijbewijs wilt halen dan moet je dat zeker bij Mo doen ;)"

Enes kan nu genieten van zijn vrijheid!
"Heel erg bedankt Mo! Jou motivatie en ontspanning die je mij gaf tijdens het rijden hebben ervoor gezorgd dat ik in 1 keer ben geslaagd voor mijn praktijk examen! Nu kan ik lekker genieten van mijn VRIJHEID!"

Ismail zegt bedankt!
"Mo! je bent geweldig! harstikke bedankt!!"

Charlotte behaalde het rijbewijs op haar 17e verjaardag!
"Zeer goede rijschool! Je krijgt les op een hoog niveau en elke les leer je er weer iets nieuws bij. Er hangt een leuke sfeer in de auto; ik heb altijd met veel plezier gereden!!"

Jeannot is zeer tevreden!
"Zeer tevreden, goede instructeur en legde alles goed uit!"

Nima in één keer geslaagd!
"Rijschool freedom top! Dank u wel! Ik ben in 1 keer geslaagd."

Robin vond de lessen rustig en duidelijk!
"Goede lessen gehad! Z'n manier van lesgeven is rustig en duidelijk. Hij heeft mij heel goed geholpen en ik heb m'n rijbewijs in 1x gehaald dankzij hem!"

Nathan mist de lessen!
"Dankzij Mo heb niet alleen ik, maar ook mijn moeder, drie broers en nog vele anderen zijn of haar rijbewijs! Mo is een hele fijne instructeur, ik heb erg genoten van de lessen en vind het bijna jammer dat ik mijn rijbewijs gehaald heb! Een echte aanrader!"

Ghughusj is zeer tevreden!
"Rijlessen van rijschool Freedom is me uitmuntend bevallen. Je krijgt les van een heel vriendelijk en vakbekwaam rij - instructeur die je op weg helpt om op de meest veilige en juiste manier deel te nemen aan het verkeer. Stap voor stap met behulp van zijn lesplan werkt hij samen met zijn/haar leerling aan de te behalen doelen om deze uiteindelijk met een zeer goed en tevreden resultaat af te sluiten. Uiteindelijk ben ik heel erg blij dat ik mijn rijbewijs in 1 keer heb behaald !"

Rachel vind de lessen leuk!
"Rijschool freedom is een zeer goede rijschool die je goed begeleid op weg naar je rijbewijs! Daarbij zijn de rijlessen ook nog eens heel erg leuk!"

Nora voelde zich op haar gemak!
"Rijschool Freedom is een goede rijschool die je goed begeleid en je ondersteund. De instructeur is duidelijk in zijn uitleg en bouwt de rijlessen didactisch goed op, van makkelijk naar moeilijk. Hij stelt je echt op je gemak en heeft heel erg veel geduld met zijn leerlingen. Ik zou zeggen bel en maak een afspraak."

Michelle heeft inmiddels al 6 maanden haar rijbewijs!
"Mo Kardal is een fijne instructeur! Hij neemt altijd de tijd voor zijn leerlingen en dit gaat gepaard met een hoop geduld. Mo heeft mij van het begin tot het eind zeer kundig begeleidt. Ik heb nu inmiddels 6 maanden mijn rijbewijs! Een echte aanrader mensen."

Alle beoordelingen kan je terugvinden op de Facebook pagina van Rijschool Freedom.